VÄIKETALUNIKUD
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

meil valmib nii

2 posters

Go down

meil valmib nii Empty meil valmib nii

Postitamine  Kaldaveere Püh Juul 24, 2011 3:36 pm

soendame piima 60 kraadini, näpuga temperatuuri mõõtes peab suutma 10-ni lugeda. Laseme jahtuda 50 kraadini ehk kuni näpp ei karda enam. Siis segame vaikselt 2 spl juuretist sisse. Rätik nõu peale ja sahvrisse. Juureks sobib pea iga jogurt. Kui on rohkem piima valmib kauem aga hää on alati.
Kaldaveere
Kaldaveere
Admin

Postituste arv : 89
Join date : 02/05/2011
Asukoht : Tartu

https://vaiketalunikud.forum.co.ee

Tagasi üles Go down

meil valmib nii Empty Re: meil valmib nii

Postitamine  koduperenaine Reede Aug 05, 2011 9:40 am

Kui suurele kogusele see 2spl juuretist pannakse?

koduperenaine
Admin

Postituste arv : 23
Join date : 07/05/2011
Asukoht : ida-viru

Tagasi üles Go down

meil valmib nii Empty Re: meil valmib nii

Postitamine  Kaldaveere Reede Aug 05, 2011 10:20 am

ma teen tavaliselt 2 ja 3 l klaaspurki. eks vist 1l kohta aga see kogus ei ole nii oluline, peaasi, et patsill õige ja temperatuur. õnnestunud jogurt on olnud ühtlaselt paks ja kreemine. sahvris võib valmimine kesta 2-3 päeva. kui algus on õieti tehtud, siis valmib ta ka jahedas.
Kaldaveere
Kaldaveere
Admin

Postituste arv : 89
Join date : 02/05/2011
Asukoht : Tartu

https://vaiketalunikud.forum.co.ee

Tagasi üles Go down

meil valmib nii Empty Re: meil valmib nii

Postitamine  Sponsored content


Sponsored content


Tagasi üles Go down

Tagasi üles


 
Permissions in this forum:
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele