meil valmib nii
2 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
meil valmib nii
soendame piima 60 kraadini, näpuga temperatuuri mõõtes peab suutma 10-ni lugeda. Laseme jahtuda 50 kraadini ehk kuni näpp ei karda enam. Siis segame vaikselt 2 spl juuretist sisse. Rätik nõu peale ja sahvrisse. Juureks sobib pea iga jogurt. Kui on rohkem piima valmib kauem aga hää on alati.
Re: meil valmib nii
Kui suurele kogusele see 2spl juuretist pannakse?
koduperenaine- Admin
- Postituste arv : 23
Join date : 07/05/2011
Asukoht : ida-viru
Re: meil valmib nii
ma teen tavaliselt 2 ja 3 l klaaspurki. eks vist 1l kohta aga see kogus ei ole nii oluline, peaasi, et patsill õige ja temperatuur. õnnestunud jogurt on olnud ühtlaselt paks ja kreemine. sahvris võib valmimine kesta 2-3 päeva. kui algus on õieti tehtud, siis valmib ta ka jahedas.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Permissions in this forum:
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
|
|